Ga direct door naar Start…

July 2, 2011    

Soms moet je gewoon dingen doen omdat het kan. Niet omdat het nuttig is maar omdat het gewoon grappig is om te doen. En met die insteek hebben we (Rick en ik) besloten om alle straten van het Nederlandse monopoly-spel langs te gaan in onze vakantie. In twee, misschien drie dagen hopen we alle plaatsen en straten te hebben bezocht. Waarom? Omdat het kan!!
Het enige probleem dat we hebben is dat we niet beschikken over “Brink, ons Dorp” maar niet getreurd. Het is de goedkoopste kaart in het hele spel dus zo heel veel zullen we niet missen!!
Als eerste reizen we naar Groningen om vervolgens door te gaan naar Haarlem, den Haag en Utrecht. Op de tweede dag hopen we Arnhem, Rotterdam, Amsterdam en Ons Dorp langs te gaan. Of we hier iets mee opschieten? Nee, dat niet maar leuk is het wel en ik ben benieuwd naar wat we onderweg allemaal tegen komen.
Om op de hoogte te blijven van onze avonturen onderweg kun je ons volgen op Twitter:
@pimduijst en @rickvisscher of #monopolytourNL

Update: het rooster is iets gewijzigd:
Op maandag zullen we Groningen, Arnhem en Utrecht aan doen en dinsdag de overgebleven steden, Haarlem, den Haag, Rotterdam en Amsterdam en eindigen we in het prachtige Ons Dorp op de Dorpstraat!!!

  /  

0 COMMENTS

LEAVE A COMMENT
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.